Hoe werken wij

Onze eigen ontwerpen

Onze meubelen van Steigerhout & Douglashout worden naar eigen ontwerp gemaakt. Deze worden dan op maat voor u gemaakt. Ziet u echter een leuk model in onze portfolio en heeft u de wens om een meubel aan te passen? Neem dan contact met ons op wij kunnen dit dan vaak voor u aanpassen. Denk aan een andere afmeting, afwijkend ontwerp of ander materiaal.

Showroom

In onze kleinschalige showroom kunnen wij u een aantal meubels laten zien. Ook krijgt u een indruk welke materialen wij gebruiken en hoort u gelijk de mogelijkheden die er zijn. In onze showroom staan ook alle meubels van mangohout die wij verkopen. Een afspraak kunt u maken via pagina contact.

Kwaliteit

Wij maken alle meubels van eerste klas gedroogd hout in onze eigen werkplaats. Deze planken worden voor gebruik eerst handmatig geschuurd zodat er geen splinters meer aanwezig zijn. De meubels worden blind geschroefd en/of verlijmd. Waar blind schroeven niet mogelijk is worden de schroef gaten weggewerkt.

Een nieuw ontwerp

We krijgen vaak eigen ontwerpen van klanten. Zoals van een kast, tafel, loungebank, bed of ander meubel. Vaak kunnen we dit maken, we zeggen niet snel nee. Vinden we het geen goed idee dan geven we dat ook gewoon aan. Ook als u vastzit aan een bepaald budget kunnen we met je meedenken. Bekijk zeker onze portfolio op de homepagina met heel veel foto’s van onze afgeleverde meubelen. Daar krijg je inspiratie van!

Ter plekke inmeten

Eventueel komen wij van A&A bij u thuis om het meubel in te meten.

Bezorgen

Tegen een vergoeding is het mogelijk dat wij uw meubel bezorgen. Dit is te bespreken via de offerte aanvraag.

Betaling

De contante betaling dient plaats te vinden bij levering van uw meubel. Eventueel kan het bedrag ook worden overgemaakt.