Hoe werken wij

Onze eigen ontwerpen

Onze meubelen worden naar eigen ontwerp gemaakt. Deze worden dan op maat voor u gemaakt. Ziet u echter een leuk model in onze portfolio of heeft u een extra wens om het net iets anders te maken? Wij kunnen dit dan vaak voor u aanpassen. Denk aan een andere afmeting, afwijkend ontwerp of ander materiaal. U kunt op elke pagina in de portfolio het informatieformulier invullen. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen.

Showroom

In onze kleinschalige showroom kunnen wij u een aantal meubels laten zien. Ook krijgt u een indruk welke materialen wij gebruiken en hoort u gelijk de mogelijkheden die er zijn. Een afspraak kunt u maken via pagina contact.

Kwaliteit

Wij maken alle meubels van eerste klas gedroogd steigerhout in onze eigen werkplaats. Deze planken worden voor gebruik eerst handmatig geschuurd zodat er geen splinters meer aanwezig zijn. De meubels worden blind geschroefd en/of verlijmd. Waar blind schroeven niet mogelijk is worden de schroef gaten weggewerkt.

Een nieuw ontwerp

We krijgen vaak eigen ontwerpen van klanten. Zoals van een kast, tafel, loungebank, bed of ander meubel. Vaak kunnen we dit maken, we zeggen niet gauw nee. Vinden we het geen goed idee dan geven we dat ook gewoon aan. Ook als u vastzit aan een bepaald budget kunnen we met je meedenken. Bekijk zeker onze portfolio op de homepagina met heel veel foto’s van onze afgeleverde meubelen. Daar krijg je inspiratie van!

Ter plekke inmeten

Eventueel komen wij van A&A Steigerhouten meubelen bij u thuis om het meubel in te meten.

Bezorgen

Tegen een vergoeding is het mogelijk dat wij uw meubel bezorgen. Dit is te bespreken via de offerte aanvraag.

Betaling

De contante betaling dient plaats te vinden bij levering van uw meubel. Eventueel kan het bedrag ook worden overgemaakt.